Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

ASSEMBLEA DE SÒCIES I SOCIS DEL GATA

24 Octubre 10:00 - 14:00

Hola gateres i gateros,

Finalment i degut a la situació de la pandèmia del covid19 que estem vivint, aquest any des de la Junta del Gata, hem cregut oportú canviar l’emplaçament habitual de l’Assemblea general i anual de sòcies i socis del Gata que es celebrava darrerament a la sala de la Casa Canals de l’Ajuntament de Tarragona, per la platja de Tamarit a la desembocadura del riu Gaià, ja que és un espai obert, natural, a l’aire lliure, ben ventilat i amb una bona circulació de la brisa marina.

Per aquest any us proposem un format diferent d’Assemblea, agafar un tren des de l’estació de Tarragona a les 10:10 del matí i quedar a l’estació de trens d’Altafulla_Tamarit a les 10:17 que és quan arribarà el tren. Pels qui no vulguin o puguin anar en tren cap a Altafulla-Tamarit, quedarem a la mateixa estació de trens d’Altafulla-Tamarit a l’hora d’arribada del tren des de Tarragona, que és a les 10:17, ja que allí es pot aparcar molt bé el cotxe.

Des de l’estació de trens d’Altafulla-Tamarit començarem a caminar cap al riu Gaià, tot resseguint el seu traçat baix que porta l’anhelat cabal ecológic fins a la desembocadura del riu gaià, a la platja de Tamarit.

Un cop arribats al punt on s’aiguabarregen les aigües del riu gaià amb la mar mediterrània, ens asseurem a la sorra, tot guardant els 2 metres de distància entre dadascú de nosaltres, i amb la mascareta de seguretat començarem l’Assemblea anual de sòcies i socis del Gata.

Us engresquem a que hi participeu, per tal de poder donar el vostre punt de vista de l’entitat, que aporteu suggerències i propostes de millora tant en el model organitzatiu com en el funcionament, l’obertura de l’entitat a altres col·lectius i persones, així com que us animeu a formar part de la Junta del Gata.

L’ordre del dia de l’Assemblea és el següent :

1.- Acreditació dels assistents i reconeixement del vot delegat.

2.- Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea anterior de l’any 2019.

3.- Lectura i aprovació, si s’escau, de la memòria d’activitats de l’any 2019.

4.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de l’any 2019.

5.- Reestructuració de la Junta Directiva del GATA per aquest any 2021.

6.- Presentació del programa de la Junta per a l’any 2021.

7.- Presentació i aprovació, si s’escau, del pressupost de l’any 2021 i revisió de les quotes de sòcies i socis per l’any 2021.

9.- Torn obert de paraula.

Dir-vos que ja s’han emès els rebuts domiciliaris de les quotes de sòcies i socis del Gata d’aquest any 2020, i qui vulgui fer-se soci i sòcia del Gata pel que queda d’any 2020, haurà de fer l’ingrés directament al nou C/C del Gata de la caixa ètica de “Caixa d’Enginyers” ;

ES15 – 3025 – 0023 – 3814 – 0002 – 0776

Un cop acabada l’Assemblea dinarem tots i totes plegades amb entrepans o carmanyoles a la platja de Tamarit.  Seria molt interessant que ens envièssiu un correu electrònic indicant si veniu a l’assemblea del Gata al correu electrònic ; tamariu@tinet.cat

Esperem comptar amb vosaltres per tal d’enriquir l’Assemblea del Gata !

Salut i Força Gata

La Junta del Gata

#Gata21anys

Detalls

Data:
24 Octubre
Hora:
10:00 - 14:00