Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Calçotada del Gata al Molí del Fort de Farena

9 Febrer 8:00 - 17:00

** per Gata

Bona nit gateros i gateres,

La calçotada del Gata d’aquest any 2020 serà un xic diferent respecte a les dels darrers anys.

Tornarem a anar al molí del Fort de Farena, a casa de na Nina i en Ruben, i els hi tornarem a donar un cop de mà en les tasques de recuperació de l’espai que van endegar des de la riuada de l’octubre de l’any passat.

Les pluges del passat mes d’octubre van deixar el camí d’accés al molí del Fort impracticable i van malmetre molt la finca. Els ajudarem a arreglar el tancat dels animals, col·locant els pals i els filferros corresponents. Per això cal que porteu guants i ganes de treballar. Serà una calçotada solidària al Molí del Fort.

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtura dels Despullats de la Rambla Nova de Tarragona a les 8:00. Ens repartirem en cotxes, per tal de reduir les tones de CO2 emeses a l’atmosfera com a compromís que tenim amb el medi ambient. Cap a les 9:00 estarem fent el tradicional cafetó gatero al bar-restaurant de Farena, on signarem el full de responsabilitat.

Després del cafetó anirem caminant fins al Molí del Fort, on ens esperen en Ruben i na Nina. Allí començarem el treball solidari fent les tasques de reconstrucció dels tancats dels animals. Farem una aturadeta per esmorzar a mig matí, i com a premi acabarem fer el vermutet tot preparant els nostrats calçots.

Per apuntar-se a la calçotada cal enviar un email a ; tamariu@tinet.cat

tot indicant nom, cognoms, DNI, si oferiru cotxe o no i del lloc on partiu.

Cal que porteu ; tovallons de roba, coberts, plat i got, tot reutilitzable.

Esperem que us agradi l’activitat,

 

Salut i Gata

#Gata21anys

Detalls

Data:
9 Febrer
Hora:
8:00 - 17:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Lluís Gurrera
Correu electrònic:
tamariu@tinet.cat