Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Calçotada del Gata al Molí del Fort (Farena)

17 Març 8:00 - 17:00

** per Gata

Bona nit gateros i gateres,

Ens és grat convidar-vos i engrescar-vos a que participeu a la tradicional i nostrada calçotada que organitza cada any el Gata al molí del Fort de Farena, un espai recuperat de la riuada de l’any 1994 per na Nina i en Ruben.

Un projecte molt interessant on es cria de manera sostenible i racional la truita de riu i el cranc ibèric autòcton.

Abans de la calçotada, tal com marca el costum, farem una excursió matinal al llarg del riu brugent des de la vila de Farena. Ens aplegarem als Despullats de la Rambla de Tarragona i al lloc habitual de Reus a les 8:00. Compartirem els cotxes per anar plegats cap al poble de Farena, on farem el tradicional cafetó gatero al bar restaurant del poble.

Després del cafetó caminarem una estona per tal de fer gana per la calçotada. Començarem a preparar els calçots pels volts de les 14:00.

Per apuntar-vos a la calçotada haurem d’emplenar el següent enllaç ;

https://goo.gl/forms/MnOxMtnBOvytq0s12

indicant nom i cognoms i DNI, el punt de sortida, si porteu cotxe o no, si us quedeu a la calçotada o no, o si només podeu venir directament a la calçotada.

Si teniu algun dubte o aclariment, podeu enviar un email a ; tamariu@tinet.cat

Esperem que gaudiu de la calçotada !!

Salut i Força Gata

#Gata20anys

 

Detalls

Data:
17 Març
Hora:
8:00 - 17:00

Organitzador

Gata
Correu electrònic:
gata@gata.cat