Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Camí de la Costa de Tarragona

13 Gener 8:00 - 17:00

EL CAMÍ DE LA COSTA DE TARRAGONA ; SORTIDA SOLIDÀRIA DEL GATA PEL MÀGIC LINE

13 gener, 2019 8:30 – 17:00

 

Bones tardes gateros i gateres i molt bon Any !!!

Aquest any 2019 el començarem amb la tradicional sortida pel litoral tarragoní, que a més a més tindrà un valor afegit, ja que serà una sortida solidària ; el que anomenem el Camí de la Costa de Tarragona.

Com ja sabeu aquest any el GATA es torna a presentar amb tres equips a la caminada solidària del Màgic Line/Sant Joan de Déu a Barcelona el diumenge 24 de febrer de 2019: dos equips caminaran 30 km i l’altre farà 20 km.

 

Aquesta és una caminada solidària per equips i no competitiva i per abans d’aquesta data la Junta del GATA ha decidit que la tradicional sortida pel litoral tarragoní del dia 13 de gener fos de caràcter solidari per recaptar diners, així que:

Tant els SOCIS com els NO SOCIS haureu de col·laborar amb la quantitat de 5 €, que podreu pagar el mateix diumenge en efectiu.

 

Si algú no pot venir, però vol col·laborar pot fer un ingrés al C/C del Caixa d’Enginyers del Gata (ES15 3025 0023 3814 0002 0776) posant el seu “Nom i Cognoms-Màgic Line i també el vostre email”.

Aquests 5 € aniran íntegrament per a la Màgic Line, però algú es pot preguntar… en què es destinaran aquests diners ?

Doncs per això us convidem a entrar al següent enllaç http://www.magiclinesjd.org/ca/a_qui_ajudem

on podreu veure els diferents programes en que treballa l’hospital de Sant Joan de Déu i també els diferents projectes que es varen finançar en les edicions anteriors.

Dit això…

Ens aplegarem el diumenge 13 de gener de 2019 al barri tarragoní del Serrallo davant de l’església de Sant Pere (Plaça Bisbe Bonet, s/n) a les 9.00 del matí. Si voleu fer el tradicional cafetó gatero abans de sortir estarem al bar-restaurant la Puda a partir de les 8:30 (està a tocar de l’església de Sant Pere).

 

Des d’allí començarà la caminada passant pel que en diem el camí de la Costa de Tarragona, que té el següent recorregut :

Serrallo, Platja del Miracle, Platja del Cossis, Platja de l’Arrabassada, Platja de la Savinosa, Platja dels Capellans o Cala Romana, Platja Llarga, passarem per entremig del Bosc de la Marquesa, Cala Fonda o Cala Arboç (Waiquiqui), Cala Beig o Roca Plana, Platja de la Mora, Cala Tamarit, Cala Jovera, i per acabar a la Platja de Tamarit i d’Altafulla.

 

Distància d’anada aprox. uns 17 km, la tornada la farem amb tren des de l’estació d’Altafulla-Tamarit fins a Tarragona (també hi ha l’alternativa d’agafar un bus a la Platja de la Mora que surt cada mitja hora).

És una excursió apta per a tots els públics (els menors hauran de venir acompanyats d’un adult), serà de tot el dia, ja que anirem a un ritme tranquil, per tant caldrà que porteu esmorzar i dinar.

Per inscriure’s haureu d’entrar el següent enllaç

https://goo.gl/forms/RS3HNXeMA6dCdwot2

 

Per qualsevol altra consulta que tingueu, ens podeu enviar un email a gata@gata.cat

Esperem que us agradi, i moltes mercès per participar !!

Salut i Força Gata

La Junta del Gata

Detalls

Data:
13 Gener
Hora:
8:00 - 17:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Lluís Gurrera
Correu electrònic:
tamariu@tinet.cat