Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Camí de ronda de la costa de Cubelles a Sitges

27 Setembre 8:00 - 17:00

** per Vidal Benach i Xavi Vega

Pel camí de ronda de la costa des de Cubelles a Sitges

Hola Gateros.

 
El dia 27 setembre farem una excursió pel camí de ronda de la costa de Cubelles a Sitges.
 
Itinerari:
Passeig de Cubelles vora mar, desembocadura del riu Foix, el racó de Santa Llúcia, passeig marítim de Vilanova, la platja del far, les cales de l’home mort i la Desenrocada, i el passeig Marítim de Sitges.Descripció de la ruta:
Els de Tarragona quedareu a l’estàtua dels despullats de la Rambla de Tarragona a 7’45h.
Quedarem a les 8’30 h a l’estació de tren de Cubelles on deixarem els cotxes, i un cop estiguem tots començarem a caminar en direcció la desembocadura del Riu Foix i el passeig de Cubelles per anar a fer el típic tallat o cafè, on podem esmorzar també.
Deixarem el bar per anar cap a la desembocadura on passarem per un pont i podrem veure l’espai natural del riu Foix.
 
Seguirem pel passeig de Cubelles per a anar en direcció al racó de Santa Llúcia on passarem per un caminet pel costat de la via del tren.
Un cop passat el racó, ens encarem per anar cap al passeig marítim de Vilanova i la platja del far. Durant la ruta passarem per platges de sorra, cales i també podem veure búnquers de la guerra civil.
 
Deixem la platja del far per anar seguint el GR-92 que ens porta cap a les cales del Muerto, home mort o la desenrocada. Durant aquest tram de les cales ens podem banyar i també dinar si es fa tard. En el cas que sigui massa aviat per dinar, ja aniríem cap a una platja del passeig Marítim de Sitges.
Un cop hem dinat seguirem pel passeig per anar cap al centre Sitges. On podem anar fe un beure o marxar cap a l’estació de tren per anar Cubelles.
Serà una excursió per vora el mar i pararem bastant, per això serà més llarga de les 5 hores. Distància:15km aprox
Desnivell pujant :82m
Desnivell baixant 68m
Temps amb parades 5 ’30h aprox
Dificultat:**Coses que hem de portar: banyador, tovallola, botes baixes de muntanya, esmorzar i dinar, aigua, fruit secs.
Límit 20 persones

Guies: Vidal Benach i Xavi Vega
Email per apuntarse : vidalbenach@gmail.com 
Telf mobil : 640797809

Salut i Força Gata
#Gata21anys

Detalls

Data:
27 Setembre
Hora:
8:00 - 17:00

Organitzador

Vidal Benach
Correu electrònic:
mbvid@hotmail.com