Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Caminada pel litoral, reforestació de dunes a la platja llarga

15 Setembre, 2019 8:00 - 14:00

  • per Aurora, Decathlon i Gata

Bona tarda gateros i gateres,

Seguint l’esperit fundacional del Gata de treballar en equip amb altres entitats i organitzacions socials i mediambientals del Camp de Tarragona, us adjuntem la informació de l’activitat d’aquest proper diumenge 15 de setembre que organitza l’Associació Aurora i Decathlon Tarragona, en la que el Gata hi dóna suport i hi participa. És una activitat ideal pel miniGata i per persones enamorades del litoral tarragoní i de les reforestacions de les nostres dunes.

Per qualsevol dubte sobre l’activitat, ens podeu enviar un correu electrònic a ; tamariu@tinet.cat

Esperem que us agradi,

Salut i #Gata20anys

Gata

 

Et comuniquem que el proper diumenge 15 de setembre l’Associació Aurora i DECATHLON TARRAGONA organitzem una Jornada de Voluntariat Ambiental al Litoral de Tarragona. Aquesta activitat rep el suport de l’Ajuntament de Tarragona i compta amb la col·laboració del Càmping Las Palmeras i el grup GATA.

Realitzarem una excursió guiada per un tram del litoral de Tarragona, des de la platja del Miracle fins a la platja de Cala Romana, amb l’objectiu de donar a conèixer els valors naturals. En alguns punts del recorregut retirarem els residus que trobem. També realitzarem una revegetació de les dunes del primer tram de la platja Llarga amb espècies autòctones.

Ens repartirem en 3 grups:

Grup 1 – Farà una caminada fins a l’inici de la platja Llarga i revegetarà un tram de dunes.

Grup 2 – Realitzarà una caminada fins a Cala Romana i netejarà l’entorn dels Morrots de la Savinosa.

Grup 3 – Farà una caminada fins a Cala Romana i recollirà residus durant tot el trajecte (l’itinerari del Grup 3 no és apte per als nens més petits, ni per a persones que no estan acostumades a caminar).

 

Ens agradaria molt comptar amb la teva participació.

 

El programa de l’activitat serà el següent:

– 9h: Trobada a la platja del Miracle, davant de la Caseta de la Creu Roja, i confirmació de les inscripcions

– 9.30h: Presentació de l’activitat i inici de l’excursió

– 13-13.30h: Refrigeri a càrrec de Decathlon

 

Les persones que vulgueu participar heu d’apuntar-vos preferiblement a través del següent enllaç: https://experienciadeportiva.decathlon.es/evento/unete-a-nuestro-voluntariado-ambiental-tarragona-id_1819

 

També et pots apuntar enviant les teves dades (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a administracio@associacioaurora.org.

 

S’aconsella portar gorra, crema solar, calçat adequat i aigua. Els organitzadors facilitarem el material per realitzar l’activitat. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable.

 

T’esperem!

 

Jaume Santos

Director

Associació Aurora

 

Avinguda dels Pins, s/n – Urb. Sant Salvador

43130 TARRAGONA

TEL/ FAX: 977 520 205

http://www.associacioaurora.org

 

Flyer 15-09-2019 Aurora_Gata_Decathlon

Detalls

Data:
15 Setembre, 2019
Hora:
8:00 - 14:00
Categoria d'Esdeveniment: