Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dia mundial de les zones humides ; reforestació a la desembocadura del riu Gaià

1 Febrer 10:00 - 14:00

  • per l’Associació l’Hort de la Sínia i Gata

Bona nit gateres i gateros,

El proper dissabte 1 de febrer celebrem conjuntament amb l’associació mediambiental La Sínia, el dia mundial de les zones humides a la desembocadura del riu Gaià, a tocar de la platja de Tamarit.

És certament una data especial i més després de la darrera tempesta marítima que ha patit el nostre tant amenaçat litoral. A la platja de Tamarit, ens trobarem moltes restes de la planta cymodocea, anomenada també corretjola, que ha estat arrossegada per la tempesta marina cap a la platja. Una de les activitats que farem és col·locar les restes de la planta al voltant de les dunes, ja que ajuda a la seva biodiversitat i a la conservació de les mateixes. A més a més recollirem tots els plàstics i microplàstics i brossa de dins del sistema dunar.

Posteriorment farem una plantada de tamarius, arbre que resisteix molt bé les condicions d’aigua salobre davant de la mar. En acabar es farà un refrigeri popular.

Ens aplegarem a les 9:00 al bufet lliure d’Altafulla que està ubicat a l’antiga carretera de la costa que entra a Altafulla. Podeu venir en tren des de Tarragona o en autobús. Al bufet lliure farem el tradicional cafetó gatero i les inscripcions a l’activitat. Posteriorment anirem caminant fins a la desembocadura del riu Gaià per a començar l’activitat.

Cal dur guants, alguna aixadeta si en teniu, i entrepà per esmorzar.

És una activitat ideal per a famílies i xiquets i xiquetes.

Per a apuntar-se, cal enviar un email, amb noms i cognoms a ; tamariu@tinet.cat

Esperem que us agradi !!!

Salut i Gata

Lluís Gurrera

#Gata21anys

Detalls

Data:
1 Febrer
Hora:
10:00 - 14:00

Organitzador

Lluís Gurrera
Correu electrònic:
tamariu@tinet.cat