Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

EL BARRANC DE LA CRITELLA

27 Gener, 2019 8:00 - 17:00

** per Fàtima Sabat

Bona nit gateros i gateres,

ANEM AL BARRANC DE LA CRITELLA,

Abans de començar la descripció de la sortida vull aclarir que jo no estaré als Despullats de la Rambla de Tarragona, i per tant us espero a la plaça de Prades directament a les 9h. del matí.

Si us plau, quan us apunteu, al email penseu en posar molt clar:
1.- Telèfon de contacte.
2.- Si teniu o no cotxe i si teniu places lliures.
3.- Si us voleu quedar a dinar o no.
4.- Si passareu pels Despullats de la Rambla de Tarragona.
5.- Persones que pujareu. Noms i Cognoms.

De divendres a la tarda i dissabte no tinc Internet i em costa contestar emails, per tant dissabte millor si em truqueu!!

Si podeu quedar a 3/4 de 8h. als Despullats de la Rambla de Tarragona, per tal de marxar puntuals a les 8h, ja que sinó a Prades arribeu tard, penseu que després de fer el cafè, haurem d’agafar una altra vegada els cotxes i a uns 3km de la plaça, deixarem els cotxes per començar a caminar.

La sortida és de uns 8km. i un desnivell de 400m. hi ha un parell de llocs que hem de grimpar una mica ( uns 3-4m.) però hi ha unes cordes que ens ajudaran i no és ni difícil ni perillós.

Iniciem la sortida al Coll d’Andreu i agafarem la pista que ens portarà cap al camí vell de Siurana, allí seguirem un senderó que ens portarà cap al Mas de l’Estremenyo, però pel camí veurem la cova de les esglésies ( una balma on la feien servir per guardar el ramat) i la roca de l’indi.

Al mas de l’Estremenyo esmorzarem i agafarem forces per baixar cap al barranc de la Critella on travessarem el riu i iniciarem la pujada del barranc. Tot vorejant el riu arribarem a la cova (mal anomenada Bali) un lloc on sempre salta l’aigua.

Pel camí anirem veient diversa vegetació, antigues barraques derruïdes, marges i balmes… i algun tallat que haurem de pujar amb ajuda d’unes cordes. Son fàcils de pujar i no tenen cap perill.

Al final arribarem a una pista que ens tornarà cap al coll on haurem deixat els cotxes.

Per qualsevol dubte podeu contactar al meu mòbil que és el 687 685 634.

 

Animeu-vos! és un barranc inhòspit, preciós i molt poc conegut!

Salut i Força Gata

Fàtima Sabat

Gata

 

 

Detalls

Data:
27 Gener, 2019
Hora:
8:00 - 17:00

Organitzador

Fàtima Sabat
Correu electrònic:
fatimasabat@gmail.com