Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

el congost del Mu i el castell de Montsonís

11 Octubre 8:00 - 17:00

** per Joan Anton Garcia i Cecília Carré

Benvolguts/des companys/es.

Per al proper dia 11 d’Octubre  la companya Cecilia i Jo en Joan Anton us hem preparat una sortida combinada sender cultural al congost del Mu, apta per a tots els grups del GATA.

Si el temps i la covid ens ho permeten, sortirem del llocs habituals de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona a les set del matí, ens adrecem direcció Tàrrega, i en arribar a Agramunt ens aturem al carril de la dreta on ens reagruparem i farem l’esmorçar al Restaurant Blanc i Negre.

Seguirem direcció a Alòs de Balaguer on aparcarem els vehicles i omplint els que calguin ens anirem a l’inici del congost on l’aparcament es reduït.

Iniciem per al senderó que bordeja el riu Segre fins arribar a l’aiguabarreig amb la Noguera Pallaresa, tot just sota del pantà de Camarasa, ( si les pluges son abundants gaudirem d’un espectacle d’aigua).

La tornada pel mateix camí i en arribar a Alòs de Balaguer anirem cap a Montsonís.  Dinarem al Santuari de la Mare de Deu del Salgar, en cruspir-nos els entrepans i carmanyoles  visitarem el Castell de Montsonís. És una visita guiada amb un preu de 4,80€ i ens cal que confirmeu qui vol fer-ho, a ser possible una setmana abans (intentarem negociar ja que el cony del covid no permet l’entrada de més de 10 persones i no tenim opció de descomptes).

I aquí s’acaba la història de na Cecilia i en Joan que per primera vegada de monitor us faran.

Telèfons de contacte

Cecilia                   666 989 406        eMail    cecilia.aei@gmail.com

Joan Anton         630 640 265        eMail    jantgs@gmail.com

Veure documents adjunts.

 

Salut i Gata

#Gata21anys

CASTELL de MONTSONIS

Excursió amb poca dificultat però amb un paisatge molt espectacular

Santuari Mare de deu del Salgar-2

 

Detalls

Data:
11 Octubre
Hora:
8:00 - 17:00