Els participants hauran de signar un document d’acceptació de les condicions establertes per la sortida. Els menors de 18 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. Cal portar calçat i roba adient a la sortida. Preu de la sortida 4 €. Per a més informació podeu fer ús de la nostra pàgina de contacte

Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

El Montsant, mola tot l’any ?

20 Gener 8:00 - 19:00

*** per Sandra Vial i Lluís Gurrera

Ascensió per un grau de la Serra del Montsant i caminada al llarg de la serra major del Monstsant.

 

Bona nit gateros i gateres,

Ens encanta tornar  a pujar de tant en tant dalt de la Serra Major del Montsant. El Gata ja fa molt anys que hi va, tants com la vintena d’anys que en té, i per tant ha generat un vincle molt especial que fa que aquesta ascensió hagi esdevingut un clàssic dintre de les nostres excursions anuals. És un lloc amb molt d’encant i misteri, i sempre ens dóna moltes sorpreses.

Ens aplegarem com sempre davant de l’estàtua dels Despullats de la Rambla de Tarragona i al lloc clàssic de Reus a les 8:00. Ens repartirem en cotxes per cada 4 persones, per compartir les despeses de benzina i el desgast mecànic del cotxe, per marxar plegats cap al poble de la Morera del Montsant. Un cop allí, ens trobarem a les 8:45 al bar l’Únic de la Morera del Montsant ubicat a l’entrada del poble per tal de prendre el tradicional cafetó gatero.

Posteriorment començarà l’ascensió per un dels graus més nostrats de la serra major del Montsant. Un cop dalt de la Serra major anirem a cercar el punt més alt de la Serra anomenat Roca Corbatera d’una altitud de 1.155 m. Des d’allí saludarem més tard punts emblemàtics com són el Pi d’en Cugat, el Clot del Cirer i la Cogulla. Més tard, tornarem cap a la vila de la Morera del Montsant baixant pel grau de la Grallera, per veure la blada del nostre estimat Àngel. Com a cloenda i traca final tornarem a visitar el bar l’Únic per fer la tradicional birreta gatera.

Es preveuen un total 5-6 hores de caminar, i caldrà emportar-se l’esmorzar i el dinar, aigua, bon calçat i roba adient. Per apuntar-se a la sortida cal que envieu un email a ;

tamariu@tinet.cat

indicant nom i cognoms, DNI, si porteu cotxe o no per compartir-lo, i si sortiu de Reus o Tarragona.

Esperem que us agradi aquesta nova o coneguda descoberta !!

Salut i Força Gata

Lluís Gurrera i Sandra Vidal

Gata

 

 

Detalls

Data:
20 Gener
Hora:
8:00 - 19:00
Categoria d'Esdeveniment:

Organitzador

Lluís Gurrera
Correu electrònic:
tamariu@tinet.cat